keskiviikko 3. syyskuuta 2014

32+4 Rouva iPhone velho täällä terve

Kuulkaas nyt mä onnistuin lisäämään tämän mun kännykkään, jee ei oo päivitykset siis enää kiinni tietokoneesta joka kiukkuaa. :) En ole ihan kovin taitava elektroniikan kanssa joten katsotaan mitä tästä tulee. Heh! 

Viime yönä tuli taas valvottua ja nyt on ihan tosi väsynyt olo, Julius meni nukkumaan joten kohta pääsee itsekin hetkeksi. Tänään sain tiedon et ostamani vaunupussi ja vaunuverho on postissa matkalla tänne, joten jos vaikka tänään ehtisi mennä maksamaan sen tuplien käsirahan. 

Hommahan meni niin, että ensin piti ostaa kaverilta, no se tulikin liian nopeasti joten hän myi ne eteenpäin. Sitten piti ostaa käytettynä Facebook kirppiksen kautta, no niissä totuus kunnosta olikin ihan pikkasen erilainen... Ei mitään järkeä maksaa rikkinäisistä niin paljoa. Niinpä ostan ne nyt sitten liikkeestä, saapahan kaikki takuuhommat yms varmasti kuntoon. 

Tässä teille epäonnistunut poseeraus koirapuistosta yksi ilta, kuva on aivan karmea salamaräpsy ja siitä johtuu ilmekin, mutta piti kokeilla miten tämä toimii. 


Mä en tajua miksi nykyään kaikki kuvat mitä otan on ihan suoraan sanottuna paskaa, ja sitten kaapissa makaa mun järkkäri jota en ole edes joulun jälkeen käynnistänyt. Pakko ryhdistyä. Muutenkin ajatuksena hankkia ens keväänä uusi kännykkä, toivotaan et siinä olis sitten parempi kamera. 


Tässä kuva aamun hampaiden pesusta, meinasi olla ihan liian hauskaa. 

Eilen mies tuli niin myöhään töistä kotiin ettei enää keritty lähteä mihinkään. Tänään siis aikomuksena ostaa vaippoja ja tarvikkeita yms. IIK! 

Pitäis varata kirppari myös niin sais kaikkea turhaa myytyä, ja siten ns vaunurahaa lisää. Miten niin ollaan myöhässä kaikesta? :D 

Nyt mä nautin hetkestä kun saa nukkua, Lilli tosin vetää masussa jotain jumppaa. 

Ja apua nyt sen tajuan, tännehän en siis kertonut et ultran perusteella mahassa olis tällä kertaa tyttö, ja niinpä kutsumme Lilliksi. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti