tiistai 2. syyskuuta 2014

32+3 Miten mä muistaisin tän blogin?


Nonni, aikaa on vierähtänyt, ihan liikaa! Raskaus on ollut tosi paljon hankalampi kun edellinen, ensin oli kokoajan paha olo, sitten närästi kokoajan ja nyt on niin kauheet liitoskivut et ei kiasus!

Raskausdiabetes todettiin ja arvot on pysynyt erinomaisina mittauksissa. Mulla oli tästä aivan järkyttävä huoli, yläkäyrän ulkopuolella reilusti huitelevan sf-mitan kanssa yhdessä ajattelin et no nyt mun mahassa kasvaa joku sokerimonsteri joka painaa 7kg laskettuna aikana. Hah! (Nyt se jo naurattaa, aiemmin ei.) Kuitenkin 30+6 kävin naistenklinikalla kipujen takia ja ultrassa todettiin et masussa elelee pieni ja siro vauva, aivan kuten rakenneultrassakin. Painoa oli 1453g ja se on keskikäyrän ja alakäyrän välissä, vielä en oo löytänyt mitään keinoa arvioida sen perusteella syntymäpainoa, lääkäri sanoi ettei koe tarpeelliseksi noin aikaisin arvioida.

Meillähän ei synnytys tapaa arvioidessa pääse ultraan automaattisesti, vain jos jotain on ns huolena. Saas nyt siis nähdä, toisaalta tosi huojentunut kun koko oli pieni ja pää oli alhaalla, toisaalta taas, noh.

Julius kasvaa hyvin ja kielijänne leikattiin juuri, myös korvat putkitettiin samalla joka oli mun omasta mielestä ehkä vähän tarpeetonta nyt, mutta antaa olla. Julius osaa jotain yksittäisiä helppoja sanoja, ja kauheesti vauvakieltä. Suloinen pieni ilopilleri.

Kauheesti hankintoja tehty, mutta kauheesti vielä tekemättä. Vaunut, saakelin kallis menoerä. Kuitenkin tänään tai tällä viikolla myöhemmin aion käydä maksamassa käsirahan vaunuista, josko vähän ois taas sitte eteenpäin tää tilanne. Samalla pitäs kaikki pikkuinen tavara hankkia ja vaippoja yms! Nekin ois tarkotus tällä viikolla alottaa pikku hiljaa.

Ja kohta mun tietokoneesta loppuu akku, laturinpiuha jotenkin viallinen ja sohvalla ollessa se ei vaan pysy latauksessa, joten ensi kertaan siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti